top of page
retreatweekend31.jpg

STRETCH & RELAX !

SPORT, RELAX EN REFLECTIE RETREAT

Voor wie
voor iedereen.png

Die vindt dat het leven mooi is en er graag uit wil halen wat er in zit.

Die tegelijkertijd het idee heeft dat hij/zij soms wórdt geleefd.

 

Die het comfortabel vindt in de comfortzone maar toch ook benieuwd is naar de 'magic' die daar buiten plaats vindt.

 

Die ervoor open staat om nieuwe ervaringen op te doen waarvan hij/zij misschien denkt "oeh...shit!" of "dat is niks voor mij".

 

Die het best lastig en uitdagend vindt, maar graag bewust naar zichzelf en zijn/haar gewoontegedrag wil kijken.

 

Die zichzelf toestaat om te dromen en voelen wat er echt toe doet, wat energie geeft en waar je blij van wordt.

 

Die gewoon een paar dagen 'er uit' wil zijn; weer even back to nature met tijd voor zichzelf èn gezellig 'met gelijkgestemden onder elkaar'.

Copy of Stretch & Relax, Man!-2.png
Wat kun je verwachten
3.png

Met deze vier thema's gaan we actief aan de slag. Want als je deze vier energiegebieden activeert èn met elkaar in balans brengt dan zit je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel, voel je zingeving en haal je het beste uit jezelf. Wie wil dat nu niet?

Je wordt je bewust van je automatisme en (vaak ongezonde) gewoontegedrag  en maakt kennis met het potentieel van nieuwe gezonde gewoontes. Om jezelf te stretchen èn om te reflecteren en relaxen waardoor je in balans blijft.

FYSIEK

MENTAAL

SOCIAAL-EMOTIONEEL

SPIRITUEEL

Tijdens deze dagen ontstaat een gevoel van willen en kunnen. Om er in je dagelijkse leven ook echt een nieuwe gewoonte van te maken, reiken we je praktische handvatten aan en werken we met het principe van een terugkom sessie om je daarbij te helpen.

VAN BEWUST WORDEN NAAR BEWUST ZIJN

EN GEFOCUST DOEN

PRAKTISCHE
HANDVATTEN

&

DE KRACHT

VAN HERHALING 

20190630_143209.jpg

STRETCH&RELAX

HET BEGELEIDENDE TEAM

Rein%20finish%20dinsdag_edited.jpg

REIN VAN DEURSEN

De sportman en teamcoach die de sportprogramma's begeleidt en zorgt voor de fysieke en mentale uitdaging.

IMG_0616_edited.jpg

GHISLAINE DINGS

Ervaren verander begeleider bij team- , persoonlijke ontwikkeling & transformatie. Verzorgt het inhoudelijke programma en de begeleiding.

95180987-de58-44d3-bd0c-a113216f9396_edi

MARK DE ZWART

Doet de praktische ondersteuning zodat alles gedurende de dagen gesmeerd loopt. 

Begeleiders
Programma
nature
8.png

Niet een of andere berg, tropisch strand of ver weg oord, maar het schitterende landgoed 'De Hoorneboeg',  omringd door de prachtige Gooise natuur en heidelandschap, is gedurende drie dagen ons basiskamp en inspiratiebron.

 

Overdag zijn we buiten, in de natuur en komen we samen in eigen ruimtes op het landgoed. En 's nachts slaap je in twee persoons slaapkamers in het Heihuis, het Stille Midden of alleen in een Pipowagen.

Restaurant 'Bij de Tuinman, tot slot, laat ons tijdens ontbijt, lunch en diner ervaren hoe gezond, lokaal en lekker eten samenkomen. Hun restaurant, kas, terras, moestuin en kampvuur maken de ervaring helemaal compleet en zorgen voor een pure en natuurlijke setting en sfeer.

8.png
Copy of Stretch & Relax, Man!-3.png
DSC_6389.jpg
Locatie
10.png

Allereerst drie heerlijke dagen in de natuur. Weg van alles en iedereen, zodat je volledig zult loskomen. Tijd voor jezelf. In het prettige gezelschap van gelijkgestemde mannen.

 

Als je de poort uit gaat op weg naar huis, dan:

  • Heb je ervaren hoe belangrijk het is om een goede balans aan te brengen tussen actief gefocust zijn en bewust 'niks' doen: "Slow down, to speed up".

  • Voel je wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent en wat je happy maakt. Dat geeft positieve energie en richting.

  • Neem je regie over je leven en weet je welke eerste stappen jij gaat zetten om er meer uit te halen en hoe je minder geleefd wordt.

  • Heb je handvatten hoe hier in de praktijk mee om te gaan en op welke manier je omgeving je hierbij kan ondersteunen.

 

Na een paar maanden ben je van harte welkom op de terugkomsessie. Om de andere mannen weer te zien,  je ervaringen te delen en van elkaar te leren. Zo krijg je een hernieuwde impuls. Uiteindelijk zul je nieuwe gezonde gewoontes hebben ontwikkeld. We verheugen ons erop te horen wat het je heeft opgeleverd!

Resultaat

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“Rein, Mark en Ghislaine hebben het voor elkaar gekregen om groen, gezond, sport en coaching te combineren in de perfecte get-away van je drukke leven.”

—  Bart —

Ervaringen van deelnemers
Contact
bottom of page